Неймовірний відпочинок тернополян

Цього літа Школа Молодої Еліти пропонує два заїзди у творчий табір SPACE: для дітей віком 14-17 років з 11 до 18 червня та для дітей віком 11-13 років з 2 до 9 серпня.

Вже наближається літо, а отже і постає питання: куди і з ким поїхати, як провести вільний час та чим корисним себе зайняти? Школа Молодої Еліти пропонує:

  • навчитися фотографувати

  • писати репортажі

  • знімати та монтувати відео

  • брати та давати інтерв’ю

  • зображати власноруч шедеври графічного дизайну

  • створити бізнес модель власної майбутньої справи

Це все можливо під час першого заїзду табору SPACE, що вже вчетверте відбудеться поблизу Тернополя 11-18 червня 2016 року. Окрім цього, на учасників табору чекає захопливе вивчення англійської мови, зустрічі із успішними журналістами, фотографами, дизайнерами та бізнесменами, а також цікаві вечірні шоу-програми щодня. Якщо хочеш навчитись, того, що Тобі справді подобається, якщо підтримуєш інтерактивні методи навчання, а також веселе та водночас продуктивне проведення часу - Тобі до нас. Реєструйся та приїжджай, можливо, у таборі бракує саме тебе!

Якщо ж ти трохи молодший (Тобі від 11 до 13 років) - то цього року саме для Тебе відбудеться "SPACE" з альтернативною програмою для молодшої вікової категорії. З 2 по 9 серпня Ти матимеш змогу вивчати англійську за допомогою нестандартних методів навчання (грати ігри, проходити квести, співати пісні, дивитись фільми, мультфільми та інше;) Також зможеш навчитися хореографії, акторському мистецтву та відвідувати цікаві майстер-класи із хенд-мейду.

Тому, запрошуємо всіх, хто хоче вчитись, розвиватись та розважатися! А що ще потрібно для чудового літа? Запрошуємо Тебе творити разом із нами!

Деталі на сайті: space.elite-school.com.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео