Під колесами буса загинула десятилітня дитина

Нещастя трапилося 28 травня. Між Скалатом та селом Криве Підволочиського району під колеса автомобіля "Рено Трафік" потрапив неповнолітній мешканець селища.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, велосипедист, який їхав правим узбіччям дороги, раптово почав розвертатися, виїхав на проїжджу частину і потрапив під колеса буса. Від отриманих травм юнак загинув на місці події.

За словами водія "Рено", з загиблим на іншому велосипеді їхав ще один хлопець 12-16 років. Проте після нещастя він поїхав у невідомому напрямку. Сама водій  - мешканка Тернополя. Жінка з дітьми (шести та дев'яти років) прямувала до батьків в селище Гримайлів.  

У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Триває слідство.

Правоохоронці просять відгукнутися очевидців даної автопригоди та звертаються до іншого велосипедиста зголоситися й розповісти про те, що сталося. Інформацію можна залишити за номерами телефонів: 27-13-29, 27-10-65, 27-12-58, 27-12-91 або на лінію “102″.

Сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео