Масовий спортивний забіг «Рухаємо Тернопіль»

29 травня, на Театральному майдані, тернополяни реєструвалися, щоб взяти участь у забігу, разом із спортивними тренерами активно робили розминку під музику і бігли під дощем 1,9 км. Все це для того, щоб пропагувати спорт і здоровий спосіб життя. Адже Тернопіль – це спортивне місто.

Такий захід у нашому місті проводиться вперше, зате вразив своєю масштабністю. Учасниками були і діти, і молодь, і навіть пенсіонери. Забіг розпочався із Театрального майдану, а фінішували тернополяни у парку ім. Т. Шевченка, де й отримували свої нагороди. Отримав свій приз і наймолодший спортсмен, якому всього 1 рік і 8 місяців, повідомляє TeNews.

На загальноміському спортивному фестивалі відбувалися презентації спортивних шкіл та центрів, майстер-класи, показові виступи, спортивні турнірі, змагання.  Також у парку Шевченка були спортивні локації для дітей, де проходили змагання, конкурси, майстер-класи, квест та дитяче караоке.

Генеральний партнер – будівельна компанія «Матла», яка завжди в русі, підтримує різні культурні акції для розвитку нашого міста та активного способу життя в ньому.

Вибір читачів за тиждень

Відео