У Тернополі знову розганяли ринок на вулиці Чорновола (фото)

31 травня близько 9 години ранку 2 працівники поліції знову прийшли на вулицю Чорновола, щоб розігнати незаконий ринок. 

Це уже не вперше, коли працівники правоохоронних органів здійснюють рейд на вулиці Чорновола. Проте старші люди, які там продають продукти, не налаштовані миритись із цим, і після кожного такого "візиту", на наступний день, знову виходять на вулицю і торгують.

- Ми їх розганяємо тому, що для них є спеціально відведене місце, буквально тут, навпроти, а на вулиці Чорновола торгівля заборонена, - коментують працівники поліції. 

Окрім того, торговці продають просто біля дороги, і їсти їх продукти може бути небезпечно, адже весь пил і бруд із автошляху потрапляє просто на товар. Та й, враховуючи, що зараз уже літо, і на вулиці температура понад 20 градусів тепла, а багато "жіночок" на, так званому, ринку торгують молочними продуктами, які мають здатність псуватись при високих температурах, то й справді існує ризик для здоров'я.

Ще одним важливим моментом є також те, що на законних ринках у Тернополі існують спеціальні служби, які перевіряють усі продукти. Адже велика частина рогатої худоби є носіями хвороб, а городина і фрукти можуть мати перевищений вміст нітратів. Тож, п'ючи молоко або вживаючи овочі, що не пройшли необхідного контролю, ви насправді ризикуєте. 

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео