Іван Чайківський закликає підприємців області більше дбати про здоров’я дітей

Сьогодні в обласній дитячій лікарні за підтримки компанії «Агропродсервіс» відкрили оновлений бокс інфекційного відділення. Не випадково, що присвятили це до Міжнародного дня захисту дітей.

В інфекційному відділенні обласної дитячої лікарні загалом є 21 кімната для дітей різного віку.  Загальні умови лікарні потребують чи не капітального ремонту. За підтримки компанії «Агропродсервіс» сьогодні було відкрито повністю відремонтований бокс даного відділення. Капітальний ремонт палати та санвузла обійшовся в понад 150 тисяч грн.

«Звичайно ремонт проведено якісно і створено якісні умови для перебування хворих дітей зі своїми батьками в нашій лікарні», - зазначає головний лікар обласної дитячої лікарні Григорій Корицький.

Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський закликав підприємців області не бути байдужими та долучатися до вирішення проблем громади, особливо тих, котрі стосуються дітей.

«Я думаю і знаю, що ми не одноразово допомагали вашій лікарні. Наша компанія є соціально орієнтованою. Якщо подивитись від початку, що зробила наша компанія для громади, то важко все перерахувати. Я би хотів звернутися до нашого Тернопільського бізнесу, і хотів би закликати зробити тут небагато – по одній кімнатці. І ми сьогодні  все відремонтуємо. Адже все це ми робимо для власних дітей», - говорить Іван Чайківський.

Міняти довелося все – починаючи від стін та підлоги, закінчуючи санвузлом та ліжками для матері та дитини.

«На даний момент у відділенні є 21 бокс. З яких один вже відремонтований – ми вдячні за це компанії «Агропродсервіс». А ще потрібно відремонтувати 20 боксів. Нам потрібно оновити санкімнати, потрібні бойлери, плитка, ліжка, маленькі дитячі ліжка, а також двері та вікна», - каже завідуюча інфекційним відділенням обласної дитячої лікарні Оксана Чубата.

Начальник управління охорони здоров’я тернопільської облдержадміністрації Володимир Богайчук  подякував Івану Чайківському за вклад в охорону здоров’я регіону та закликав меценатів долучатися до подібних ініціатив.

«Я думаю, що ви вибрали правильний шлях, коли кошти вкладаються в наше майбутнє – в майбутнє наших дітей. Це досить правильно. Я думаю, що не тільки громадськість, а й медики оцінять той вклад, що Ви робите в охорону здоровя», - з вдячністю наголосив начальник управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації Володимир Богайчук.

Автор Василь ТОМЧИШИН

Вибір читачів за тиждень

Відео