На «Файне Місто» через BlaBlaCar

Рівно місяць залишається до початку головної події літа в Тернополі – фестивалю «Файне Місто». Дістатись до фестивальної території можна навіть на власному авто, адже там буде зручна парковка та цілодобова охорона.

Щоб зекономити на пальному водіям радять скористатись порталом BlaBlaCar. Так, під час подорожі з Києва до Тернополя водії витратять лише 200 гривень замість 800, взявши трьох пасажирів. А пасажири їхатимуть комфортніше та дешевше, аніж будь-яким іншим транспортом.

- Якщо ви - водій, потурбуйтесь про те, щоб опублікувати інформацію про поїздку на фестиваль заздалегідь, адже люди вже зараз підшукують спосіб весело і зручно доїхати на подію. Розкажіть про власний маршрут і плани потрапити на фестиваль - і весела компанія однодумців вам забезпечена, - зазначають учасники спільноти Блаблакар.

Також варто підійти до організації поїздки відповідально, вказавши усі деталі про себе в профілі та познайомившись заздалегідь при зустрічі чи під час розмови по телефону. Не забудьте домовитись про комфортне місце зустрічі і вирушайте в подорож.

Вибір читачів за тиждень

Відео