У Франківську тернополянин вбив уродженку Криму

31 травня, на вулиці Молодіжній в житловому кварталі поблизу будинку №62 виявили тіло жінки.

Тіло, на якому видні ознаки вбивства, знаходиться недалеко від смітників. Поблизу нього лежить собака померлої.

Особу жінки встановлено, це мешканка Рожнятівського району 1974 року народження. Проте мешканці будинків впізнали у померлій особу без місця проживання, яку не раз бачили поблизу смітників.

На тілі жінки наразі виявлено одне ушкодження – проникаюче поранення у передпліччя, яке й скоріш за все стало причиною смерті.

Працівники поліції затримали вбивцю. Ним виявився мешканець Тернопільщини. Як з'ясувалось, смертельні поранення потерпілій він наніс під час розпиття алкогольних напоїв.

Біля будинку на вулиці Молодіжній, 42-річна уродженка Криму разом із товаришем випивала алкогольні напої. Згодом, між ними виникла суперечка, під час якої, чоловік схопив ножа, та наніс ним цілеспрямований удар в життєво-важливу ділянку тіла - грудну клітку. Від отриманої рани, жінка померла на місці. Зрозумівши що накоїв, п'яний чоловік втік з місця злочику, повідомляє Франик з посиланням на головне управління Нацполіції області.

Працівникам поліції вдалось встановили та затримати вбивцю. Ним виявився 33-річний мешканець Тернопільської області. Раніше затриманий був судимий за грабіж.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео