Через власну легковажність тернопільські водії втрачають майно

Власники транспортних засобів продовжують втрачати майно та гроші. За добу автокрадії обікрали три легківки.

Невідомий розбив скло та проник до салону «Мерседесу», залишеного біля ринку «Західний» у Тернополі. Злодій викрав сумку, залишену на передньому сидінні машини. Власник втратив понад дві тисячі гривень, 200 злотих, закордонний паспорт та водійське посвідчення.

Розбив злодій вікно іномарки і на вулиці Дорошенка. З салону «КІА» зник відеореєстратор. Ще один власник автівки уранці не зміг рушити на роботу – злодії зняли з його автомобіля «Ланос» акумулятор.

На жаль, правила безпеки видаються багатьом автовласникам банальними, аби їх дотримуватися. Водії сильно помиляються, вважаючи що охоронна система вбереже від крадіжки. У цьому випадку сигналізація злодієві не завада. Навіть якщо вона спрацьовує, зловмисник встигає зробити свою справу та втекти. А деякі автівки обладнанні сигналками які спрацьовують лише, якщо злодій виламуватиме замок. А крадії найчастіше віджимають чи банально вибивають вікно, аби забратися  до салону. Скло може обійтися водію дорожче, аніж наприклад, вкрадений відеореєстратор.

Сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео