Господині нашого краю можуть отримати тисячу гривень

Конкурс на найсмачнішу солодку випічку проведуть під час «Галицької дефіляди» 16-19 червня у Тернополі.

За правилами змагань господині мають спекти більше кілограму печива і красиво його оформити.

- За витрати на продукти учасникам конкурсу повернуть 100 гривень,  хазяйка найсмачніших смаколиків отримає 1 тисячу гривень, - розповідає один із організаторів змагань Ігор Мамус.

Офіційна назва конкурсу «Найсмачніше солодке печиво імені Дарії Цвек», однак може бути і випічка за власним рецептом. Визначення переможця буде за результати оцінки журі. Ними стануть найкращі кондитери області. Окрім того, після дегустації журі, спробувати печиво зможуть усі охочі.

- Оцінювати хазяйок будуть за двома критеріями: смак та зовнішній вигляд самого печива, а також оформлення столу. Адже кожному учаснику у користування буде наданий стіл, вони можуть його оформити скатертиною, сервізом тощо, - каже Ігор Мамус.

Для того, аби взяти участь в конкурсі, господиням потрібно здійснити попередню реєстрацію. Зробити це можна за номером телефону 093 880 40 32. Захід відбудеться 19 червня у Парку імені Тараса Шевченка. Початок змагань – о 14 годині.

Також із міркувань безпеки організатори закликають не пекти печиво із кремом.

- Адже на вулиці тепло, і крем може зіпсуватись. Зрозуміло, що ні журі, ні звичайні дегустатори не хочуть отримати отруєння, - додає Ігор Мамус.

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео