На Тернопільщині відремонтовано дороги до двох десятків населених пунктів

image02
У розпалі ремонтного сезону на тернопільських автошляхах щоденно трудяться більше 30 бригад шляховиків. Як результат, на сьогодні вже ліквідовано 97% ямковості на дорогах державного значення.

image10
image10

«Цього тижня завершили ліквідацію ямковості та тріщин дорожнього покриття на автошляхах Тернопіль-Броди, Бучач-Золотий Потік, Копичинці-Гусятин, Гримайлів-Гусятин», - повідомив начальник Служби автомобільних доріг Тернопільщини Богдан Юлик.

До речі, деякі з цих доріг не ремонтувались більше десяти років. Відремонтовані дороги в напрямку таких населених пунктів: Ігровиця, Івачів-Долішній, Плотича, Чистилів - Тернопільський район; Підберізці, Залісці -  Зборівський район; Копичинці, Чагарі, Крогулець, Васильківці, Чабарівка, Буцики, Товсте, Раштівці, Постолівка, Городниця, Личківці - Гусятинський район; Жизномир, Сороки, Соколів, Золотий Потік - Бучацький район.

Ямковий ремонт стримує та попереджає подальшу руйнацію автошляхів, тому є необхідним в часі обмеженого фінансування дорожньої галузі. Якість виконаних робіт та матеріали, які використовують дорожники в роботі ретельно перевіряють у лабораторії Служби доріг. Також за роботою слідкує громадськість.

image3
image3

Ліквідацію ямковості та тріщин дорожнього покриття проводять підрядні організації ДП «Тернопільський облавтодор» та ТзОВ «ТехноБудЦентр».    

Вибір читачів за тиждень

Відео