Вже відомо, що робив командир артбригади у Теребовлі

вчтереб02
Відновлення військового містечка у Теребовлі розпочалося. Теребовлю відвідав командир 44-ї окремої артилерійської бригади полковник Сергій Баранов. На території військової частини він зустрівся з головою райдержадміністрації Юрієм Ништою та районним військовим комісаром Олександром Кравцем, повідомили кореспондента «ТЕРЕНу» в райдержадміністрації. На зустрічі обговорювався формат початку відновлення військового містечка. Посадовці узгодили конкретні дії щодо проведення капітального ремонту чотирьох об’єктів на території військової частини - котельні, їдальні, штабу та казарми, а також визначили покрокові етапи виконання робіт. Зі слів Сергія Баранова, для належного забезпечення умов проживання та несення служби для військових потрібно облаштувати приміщення. Капітальний ремонт зазначених будівель на території військової частини є першочерговим завданням, а проектно-кошторисна документація знаходиться на стадії завершення.
- Спільними зусиллями районної та обласної виконавчої гілки влади, органів місцевого самоврядування, Міністерства оборони України нам вдасться відновити функціонування військової частини до кінця цього року, - зазначив Сергій Баранов.
Окремо під час зустрічі було обговорено питання огородження території військового містечка з тильної сторони та проведення робіт з водовідведення. - Район всіма силами допомагає у відновленні військової частини. Будемо це роботи і надалі, – запевнив голова райдержадміністрації Юрій Ништа. – Закликаю всіх небайдужих людей – долучайтеся, допомагайте, це дуже потрібна справа для наших захисників. Нехай розвиваються Збройні Сили України, - сказав керівник району. Петро ОВЧАРИК Фото – Теребовлянська РДА

Вибір читачів за тиждень

Відео