Начальники різних відділів поліції уже поїхали на проведення атестації

DSCN0668
Усі керівники першої категорії поліції в області поїхали у Київ на здачу тестів і проведення атестації. Наразі із 29 чоловік – 6 пішло на пенсію, і 2 ще планують звільнитись. У Головному управлінні поліції в області закликають комісію із проведення атестації бути об’єктивними.
  • Звертаюсь до всіх представників громадськості, аби були об’єктивні в усіх процесах: розслідування, атестації. Тобто, якщо люди у нашому місті заслуговують на позитивну оцінку, то вони її матимуть, а якщо на негативну, то так і буде, - каже тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції у Тернопільській області Олександр Богомол.
Нажаль, на сьогоднішній день спеціалістів у поліції стає все менше. Оскільки люди, що розкривають такі злочини, як вбивство активіста Ващенка чи таксиста, звільняються.
  • Матеріальне забезпечення у поліції не таке, як хотілось би. І є прохання зберегти максимум спеціалістів, аби ми могли контролювати оперативну обстановку і підтримувати порядок в області, - розповідає Олександр Богомол.
Наразі, на пенсію уже вийшли начальник міського відділу поліції С. Савка, начальник районного відділу поліції П. Гукалюк, начальник управління кадрового забезпечення В. Крайник, начальник оперативної служби М. Сивуля, начальник відділу по боротьбі з торгівлею людьми В. Агеєв, начальник теребовлянського райвідділу С. Яворський. І ще декілька представників правоохоронних органів готуються до виходу на пенсію. Додамо, начальники Головних управлінь Національної поліції проходитимуть атестацію в останню чергу, після усіх. Діана ГОГОЛЬ Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео