У Тернополі громадська організація займалась незаконною діяльністю

DSCN0657
Поліція міста спільно із представниками Служби безпеки України провела обшук на території готелю «Тернопіль» в офісі громадської організації «Тернопіль – територіальна громада міста Тернополя». У поліції Тернополя у кінці травня порушили кримінальне провадження за част. 1 ст. 353, що звучить так: «Самовільне присвоєння владних повноважень, або звання службової особи поєднане із вчиненням будь-якого суспільно-небезпечного діяння». Поліція міста спільно із представниками Служби безпеки України провела обшук на території готелю «Тернопіль» у громадській організації «Тернопіль – територіальна громада міста Тернополя».
  • Ми підозрюємо, що члени цієї громадської організації привласнюють владні повноваження, намагаються роздавати номери для автомобілів, дозволи, що суперечить законодавству нашої країни, - каже тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції у Тернопільській області Олександр Богомол.
За словами головного поліцейського області, у представників цієї громадської організації є інша думка, однак наразі проводиться розслідування, що спростує чи підтвердить цю версію.
  • Під час обшуку було вилучено певні документи, а також комп’ютери і сервери, що наразі аналізують у поліції, - додав Олександр Богомол.
Докладнішу інформацію в управлінні поліції нададуть після завершення слідства. Діана ГОГОЛЬ Фото автора    

Вибір читачів за тиждень

Відео