Для дружби не важлива порода

IMG_3035
Виставку собак провели сьогодні на «Козацькому острівку» у Тернополі.

IMG_3035
IMG_3035

Організаторами виставки виступила Асоціація захисників безпритульних тварин «Ноїв ковчег». Тернополяни разом зі своїми улюбленцями прийшли розділити радість з іншими, демонструючи породи собачок, розповідаючи цікаві історії.
  • Мені тут дуже подобається. Своєї собачки не маю, але сюди мене привели батьки, - розповідає маленька тернополянка Аліна.
Батьки дівчинки не проти взяти й собі тваринку з притулку, але поки доньці лише 5 років, вирішили не ризикувати. 19 учасників з різними долями, проте найзворушливіші отримали оплески, грамоти і призові місця. Собака Руна має лише три лапки, але це не привід сумувати. Її хазяїн після повернення із зони АТО забрав собаку з притулку, фото якої раніше побачив на сайті «Ноївого ковчега». Зараз собака має дім. Багато бажаючих подивитися на собак прийшли на острівець:
  • Сьогодні неділя, і це найкращий час для прогулянки із сімєю. Мої діти також мають домашнього улюбленця, може візьмемо ще одного, - розповідає Наталія Семеняк. – Ми живемо у приватному будинку, тому місця для тварин у нас достатньо.
Глядачів розважали танцювальними номерами учениці школи №21, а також школа вуличного танцю «Nino». Усіх собак нагородили призовими місцями та почастували смаколиками.

1
1

   

2
2

   

3
3

   

4
4

   

5
5

  

6
6

   

7
7

   

8
8

   

9
9

   

10
10

   

11
11

   

12
12

   

13
13

   

14
14

Анна КРАВЕЦЬ Фото, відео автора    

Вибір читачів за тиждень

Відео