Батька дитини, що голяка бігала центром Тернополя, обіцяють покарати

Z3uxXPxNv-A

У одній з міських калюж, що на вул.Валовій нещодавно купалось малятко. Безвідповідальність батьків не те, щоб здивувала перехожих, а просто злякала до неможливості.

З однієї сторони – новозбудований дитячий майданчик, з іншої – Головне управління Національної поліції України в Тернопільській області, а дитина – гола на проїжджій частині. Питання: куди дивилися батьки? Соціальний статус визначити не вдалося, оскільки ні одягу, ні іграшок дитина не мала.

JEWONKlgvM4
JEWONKlgvM4

Тут визріває ще одне запитання: а поліція чи правоохоронці не помітили, що коїться у них просто під носом?

Як виявилось, батьки хлопчика - переселенці зі східних областей України. Тато - Євгеній Хлєбніков, а матір покинула дитину і чоловіка. У батька, так зазначають його знайомі, такі погляди на виховання дітей. Але і це не рятує його від відповідальності:

- Як мінімум цей чоловік буде притягнутий до відповідальності перед опікунською радою, - прокоментував ситуацію заступник міського голови Леонід Бицюра. – Це не нормально залишати дитину гратися на проїжджій частині, та ще й без одежі.

Ну що ж, будемо очікувати відповідної реакції від влади Тернополя, бо поки спостерігаємо лише безвідповідальних батьків і байдужих містян.

Горпина Стрижук

Фото з соціальних мереж

Вибір читачів за тиждень

Відео