Нові здобутки тернопільських легкоатлетів

IMG_8281

Ще одну нагороду принесла до медальної скарбнички нашої області юна штовхальниця ядра Вікторія Мітюрьова, яка разом зі своїми колегами по команді із обласної ДЮСШ брала участь у чемпіонаті України з легкої атлетики, що проходив в Кіровограді.

Показавши результат 10.82 м в штовханні ядра серед дівчат 2001 р.н. і молодших, Вікторія виборола бронзову медаль.

353
353

Ще одна тернополянка Наталія Гривняк з результатом 10.05 м стала сьомою. В змаганнях серед юнаків Іван Павлик та Андрій Жук, метнувши спис на 35.41 м та 31.00 м, відповідно, зайняли дев’яте та одинадцяте місце. Ці спортсмени – вихованці тренера Галини Шмуляєвої. Відтак, Федерація легкої атлетики Тернопільської області вітає молодого тренера з метань обласної ДЮСШ Галину Шмуляєву з першим вагомим успіхом на всеукраїнських змаганнях.

Щодо інших учасників турніру у Кіровограді, то Вадим Трач - вихованець ще одного молодого тренера Олега Данилюка (ОДЮСШ «Колос») у фінальному забігу на 400 м перетнув лінію фінішу шостим (55.11 сек). Також шостою з хорошим результатом 2.23,44 сек в бігу на 800 м стала Олександра Усенко (тренер Кирилюк Василь, Шумськ), а Максим Куп’як (ДЮСШ Тернопільського району, тренер Ігор Чайка) на цій же дистанції з часом 2.09,11 сек став одинадцятим.

Вибір читачів за тиждень

Відео