Тернопільська набережна прийняла чемпіонат з легкоатлетичного кросу (фото)

1

Набережна Тернопільського ставу стала 14 червня ареною проведення чемпіонату обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» з легкоатлетичного кросу. Серед 32-х учасників з різних силових структур були і відомі спортсмени.

У головному забігу на 5000 метрів, скажімо, ніхто не зміг скласти конкуренції майстрові спорту з легкої атлетики, бронзовому призерові цьогорічного зимового чемпіонату України Русланові Даньківу з управління охорони поліції. А відома біатлоністка Ірина Беган, завершивши цього року активні виступи, вирішила далі пов’язати своє життя зі службою в патрульній поліції. В бігу на 1000 метрів, звісно, їй теж не було рівних, пише «Вільне життя».

4
4

2
2

3
3

Чемпіонські титули на дистанції 1000 метрів завоювали також рятувальники Анастасія Бобер і Юліан Лобоцький. А біг на 3000 метрів приніс успіх Андрієві Трачуку зі Служби безпеки України. Перемогою рятувальників завершилася і командна суперечка восьми збірних. До трійки призерів увійшли також фізкультурники поліції охорони і другого батальйону військової частини Національної гвардії України.

5
5

6
6

Заступник голови Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» Володимир Небесний після завершення змагань розповів, що в цьогорічній «Динаміаді» вже визначилися лауреати в чотирьох видах спорту. Окрім кросу, ще в боротьбі самбо, поліатлоні і міні-футболі. Поки що в комплексному заліку лідирує колектив фізкультури управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області. Але друзі-суперники з головного управління Національної поліції і управління поліції охорони відстають лише на одне очко.

8
8

7
7

Лауреати ж змагань з легкоатлетичного кросу нагороджені кубками, дипломами і грамотами. Найкращим буде довірено захищати честь краю під час фінальних стартів Всеукраїнської динаміади.

Вибір читачів за тиждень

Відео