Якими стравами частували тернополян?

4252195a-f64f-4cd1-9de2-c43777946e40
Печеню із птиці вчора, 18 червня, приготували на «Галицькій дефіляді». Скуштувати страву змогли понад 500 гостей дійства. Кожного дня на «Галицькій дефіляді» готують унікальні страви. У перший день фестивалю приготували суп із кропиви і рагу із кульбаб. Вчора, 18 червня, було печеня із птиці. Понад півсотні курей і 70 кілограм картоплі пішло нам на приготування цієї страви, - розповів один із організаторів фестивалю Ігор Мамус.

84287586-b36e-4def-8ac5-98da03c5bbc0
84287586-b36e-4def-8ac5-98da03c5bbc0

a7d505a5-3968-40aa-95cd-dbb8b4cf81e1
a7d505a5-3968-40aa-95cd-dbb8b4cf81e1

b7749dab-b6de-4430-8626-2789676204ae
b7749dab-b6de-4430-8626-2789676204ae

f7b383af-0938-4950-b844-d90a62469310
f7b383af-0938-4950-b844-d90a62469310

Страву готували близько 5 годин у двох великих казанах. Печеня вийшло дуже смачною, люди  стояли у черзі, аби скуштувати смаколик.   Діана ГОГОЛЬ Фото автора    

Вибір читачів за тиждень

Відео