Близько 500 тернополян нагодували птицею на «Галицькій дефіляді»

1
Салати з лободи, каші з кропивою, м’ясні страви, а також печиво за рецептами Дарії Цвєк куштували гості етно-гастрономічного фестивалю «Галицька дефіляда» 17-19 червня. Печену птицю спробувало близько 500 людей, каже один з організаторів свята Олег Макогін.
  •  Спекли 60 курочок, усі охочі скуштували печену птицю, - розповідає пан Олег. - Також серед кулінарних майстер-класів було приготування страв з зеленоросів. Тернополяни навчились, як правильно та смачно готувати корисні салати та каші із дикими травами.

Гості могли зробити на пам’ять патріотичне фото та залишити кошти для лікування Тимофія Золотого, який має проблеми зі слухом.

Музичною програмою розважав тернополян гурт «Ті, що падають вгору». [embed]https://youtu.be/qQuJks8p30M[/embed] Як зазначають організатори, ціни на фестивалі особливо не відрізнялись від цін буднів у Тернополі.
  •  Виїзд на природу потребує додаткових витрат, - додає Ігор Мамус. – Проте, ціни залишили доступними для тернополян. Щоб продемонструвати галицьку кухню якомога більшій аудиторії гостей.

11
11

22
22

2
2

3
3

4
4

5
5

6
6

[embed]https://youtu.be/K_eAt5WLodo[/embed] Оксана БУЧКО Фото,відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео