Тернополяни незадоволені культурою і організацією фестивалю «Зашків» (фото, відео)

IMG_4124

Декілька днів тому представники різних громадських організацій Тернополя отримали нагоду побувати на одному з традиційних фестивалів у Львівській області, що вже вдесяте відбувається в с. Зашків Жовківського району. Дехто навіть добирався самотужки і відпочивав з першого дня.

IMG_4169
IMG_4169

Враження від фестивалю у кожного різні, адже дехто вперше відвідав подібний захід, інші ж - досвідчені «старожили», проте багато хто висловлював незадоволення організацією даного дійства.

- Вчора приїхала та дізналася, що «Фіолет» відмовились від участі у фестивалі, а пояснили це некомпетентністю організаторів. Пізніше, ще два гурти заявили про свою відсутність, - розповідає мешканка Теребовлянського району Тетяна З.

І це, як виявилось, правда. Бо в п’ятницю деякі гурти дійсно були відсутні, що створило помітні «прогалини» в концертній програмі. А вже наступного дня від своєї участі у фестивалі відмовились відомі музики з гурту «Kozak System».

IMG_4576
IMG_4576

Окрім несподіваних змін у програмі, запам'ятався відвідувачам свята й інцидент за участю чоловіків, що кермували козацькою чайкою «Отаман», на якій катали відвідувачів водосховищем.

- Вони не те, що п’яні були... крім того збивали гроші з людей і міняли ціну - то 500 грн зі всіх бажаючих покататися на чайці, то по 25 з особи. Коли всі зійшли на борт, довелося годину сидіти під пекучим сонцем, бо чоловікам все недогода була - командуючий не хотів всіх везти. Човник на моторі, він ж не взяв весла, щоб гребти, - жаліється Мар’яна Дзюма, гість фестивалю.

IMG_3943
IMG_3943

IMG_4011
IMG_4011

https://youtu.be/77Qwi6oXPHo https://youtu.be/3IMw2JCoAok

Зазвичай, фестивальники задоволені усім, але не в цьому випадку.

- Там, внизу, вже було декілька нетверезих «Азовців», а кажуть, безалкогольний фестиваль, - зазначила тернополянка Марія.

IMG_4226
IMG_4226

Анна КРАВЕЦЬ

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео