Компанія «Агропродсервіс» завершила асфальтування об’їзної дороги довкола Настасова

1
Сьогодні важко переоцінити внесок «Агропродсервісу» у створення дорожньої інфраструктури у межах господарської діяльності компанії. Лише збудована кілька років тому довкола Настасова об'їзна дорога повністю розвантажила село від великовагових автомобілів, поліпшила комфорт у населеному пункті і дала змогу вдосконалити логістику для суб'єктів господарювання.
Днями будівельна бригада під керівництвом інженера Володимира Галицького завершила роботи з підготовки згаданої об'їзної до асфальтування, повідомляє agroprodservice.
- Спочатку укріпили основу існуючої дороги, - наголосив у розмові  Володимир Андрійович. 
Це правильно і по-господарськи, що ущільнили  усю основу дорожнього полотна, а не лише у місцях його просідання. Перед асфальтуванням дорогу покривають чорним щебенем дрібної фракції, який завозять у достатній кількості. На дорожніх роботах задіяно чотири «супермази», бульдозер «С-130» і грейдер «катерпіллар». Укладання асфальту і його каткування здійснює Тернопільський комбінат шляхо-будівельних матеріалів. За попередніми розрахунками, об'їзна довкола Настасова одягнеться в асфальтні шати до кінця цього тижня. Після цього бригада Володимира Галицького приступить до ремонту внутрішньогосподарської дороги між Настасовом – Великим Ходачковом – Яструбовим та Купчинцями. Цю надважливу для господарської діяльності «Агропродсервісу» транспортну артерію мають намір відремонтувати до жнив. Тут здійснять ущільнення всього дорожнього полотна та ямковий ремонт. У цьогорічних планах «Агропродсервісу» - подібні роботи і в інших районах, де компанія орендує землю, та участь в облаштуванні сільських вулиць, зокрема у Лучці і Миролюбівці Тернопільського району.

Вибір читачів за тиждень

Відео