Чортків причепурюється до Дня молоді (фото)

news-t4dU65ed1x
   Напередодні відзначення тривалого циклу свят літнього періоду, найближчі з яких День молоді та День міста, у Чорткові проводиться ряд заходів з упорядкування місцевих територій. Зокрема, велика увага з боку міської влади та комунальних служб приділяється саме території міського парку ім. І. Франка.
   Одна з родзинок цьогорічних святкувань - унікальний розпис стін концертної сцени на Співочому полі, втілюваний у життя художницею зі львівським походженням і чортківською пропискою, Іванною Гапій. Знаходячись у пошуку місця роботи, Іванна люб'язно погодилася на цікаву пропозицію від міського голови та взялася за художнє оформлення сцени. Помахом пензлика та олівця із вправних рук майстрині на стінах нещодавно зведеної сцени оживають старовинні архітектурні пам'ятки Чорткова — приміщення міської ради, Домініканський костел св. Станіслава, стара ратуша та інші.

news-rMZ5VtRdTq
news-rMZ5VtRdTq

   Щодня приведенням масштабної паркової зони до належного вигляду завдяки обкошенню трави займаються працівники комунальних служб міста.

news-VrZYnj0Ty1
news-VrZYnj0Ty1

   Також на території Співочого поля над виготовленням дерев'яних лавок для глядачів старанно працюють співробітники Чортківського ККП.

Вибір читачів за тиждень

Відео