Понад 30 тисяч родин на Тернопільщині мають субсидії

0129e112-01ae-4fd8-a57f-1c3e4d9d1e47
Близько 32-х тисяч із загального числа 67-ми тисяч родин на Тернопільщині отримують субсидії на комунальні послуги. Це пов’язано із тим, що ціна на послуги зростає, і сплачувати такі суми дедалі важче.
  • Пів року тому, а саме і початком опалювального періоду ми провели перерахунок, на неопалювальний період, і кількість родин, які отримують субсидії зменшилась на 7 тисяч, - пояснює начальник міського управління соціальної політики Володимир Сулима.
Із початком опалювального сезону проведуть перерахунок, тож кількість родин, що отримуватимуть субсидії збільшиться до 39 тисяч. Окрім того, родинам, у яких річний термін одержання пільг на оплату комунальних послуг, перерахунок здійснюють автоматично.
  • На даний час проводяться перерахунки сім’ям у яких закінчився термін отримання субсидій. Їх здійснюють автоматично, тому не потрібно знову приходити до нас і приносити безліч документів, - каже Володимир Сулима
Тож ці родини отримають субсидії на новий термін. Це період до кінця опалювального сезону, але не більше року, повідомив начальник міського управління соціальної політики. [embed]https://youtu.be/nyCH61kWrdo[/embed] Діана ГОГОЛЬ Фото, відео автора  

Вибір читачів за тиждень

Відео