У неділю відбудеться виставка-ярмарок виробів народних промислів від місцевих митців та аматорів

13487633_1147958725245794_2022931325_n

У неділю, 26 червня, в Українському домі «Перемога» з 12.00 до 18.00 буде цікаво. Тернополян запрошують на виставку-ярмарок тернопільських талантів, аматорів та майстрів різних напрямів рукоділля та ремесел.

Ви зануритесь в дружню і теплу атмосферу, неповторний колорит, непідробні емоції, що дарують рукотворні вироби наших людей. Ви будете приємно здивовані широтою вибору робіт, їх унікальністю та автентичністю. Вашу душу торкнуть різноманітні вишивки, плетіння, різьблені речі, аксесуари, елементи декору, вбрання та взуття, іграшки. Ми можемо насправді пишатися людьми із золотими руками, світлими душами та великими здібностями, адже майже у кожній тернопільській родині є люди, здатні створювати великі і малі шедеври.

Також до вашої уваги упродовж усього дня виставки-ярмарку триватимуть навчальні та культурні заходи.

Запрошуємо вас на три майстер-класи з малювання (від Олександра Чмиленка), сухого валяння (від Оксани Чмиленко) та створення ляльки-тріпанки (від Олени Гармаш). Також заплановані два безкоштовних тренінги від Олени Дейнеки «Як перетворити хобі на бізнес» та Олени Чижик «Секрети емоційності хендмейду».

Крім цього, вашої уваги та підтримки заслуговує благодійна акція - майстер клас з виготовлення чудо-восьминіжок від Катерини Счастної. Ця акція спрямована на допомогу у виходжуванні передчасно народжених діток.

Приходьте і проведіть неділю 26 червня змістовно, пізнавально, весело!

Вибір читачів за тиждень

Відео