Молодих і креативних вітали на Тернопільщині

лан1

Із нагоди дня молоді в актовій залі Лановецької районної ради три десятки представників молоді з цілого району були відзначені за свою професійну діяльність, суспільну активність та високу громадянську позицію.

Перед врученням грамот, до присутніх звернулась Оксана Ходанович - начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА, який і став організатором названого заходу:

  • Хочу подякувати вам за роботу, високі ділові якості, за те, що ми разом з вами примножуємо інтелектуальну, патріотичну гордість Лановеччини. Днями, на колегії управління освіти Тернопільської ОДА я почула найкращі слова на адресу нашої освітянської галузі. Зокрема, з української мови, математики, історії ми займаємо четверте рейтингове місце після Тернополя, Чорткова й Бережан. Тобто, здатні наполегливо працювати. Лановецька молодь яскрава, розумна, життєрадісна, сповнена енергії,має чітку громадянську позицію і вміє вести за собою людей,- каже пані Оксана.

Того дня почесні грамоти отримали Зоряна Хлистун - музичний керівник дитячого садка « Берізка», вихованці якої є переможцями районного конкурсу « Пісенний вернісаж», вчитель Андрій Березюк - керівник команди « Сокіл», яка стала переможцем однойменного районного конкурсу і здобула призове у відповідному обласному турі й перше місце на районному конкурсі « Козацьке коло – 2016», Людмила Філінюк - вихователь групи продовженого дня, призер районного конкурсу «Моральний вчинок», Сергій Лахманюк – учні якого два роки поспіль здобувають перше місце в районних спартакіадах, вчитель Надія Сапіжук – активна учасниця різноманітних сільських та районних заходів, Олена Рибак- працівник будинку дитячої творчості, куратор учнівської районної ліги « Старшокласники», Ольга Лисак, котра в 2014 – 2015 роках перемагала в конкурсі « Вчитель року» в номінації «правознавство», а в 2016 році у номінації « історія», Тетяна Король – призер конкурсів серед вчителів початкових класів, Інна Ткачук – переможець районного конкурсу             « Вчитель року – 2016» у номінації « англійська мова», вчитель Людмила Тимчук , учні якої є постійними призерами другого етапу олімпіади іноземної мови, Віктор Гудим – вчитель трудового навчання, вихованці якого є призерами олімпіад з трудового навчання, вчитель Ольга Гаврилюк – учні якої регулярно здобувають призові місця на другому етапі олімпіад з географії, Олег Войцещук - учні якого є призерами районних олімпіад, учасник конкурсу « « Вчитель року» у номінації « математика», Леся Татарин – практичний психолог, активний учасник районних заходів з педагогіки, переможець конкурсу «Моральний вчинок», вчитель Лілія Матевощук, котра підготувала 5 переможців конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт малої Академії наук, Михайло Бондарець – організатор районного етапу дитячо – юнацької гри « Сокіл», Андрій Мамчур – капітан футбольної команди « Стандарт»,тренер по баскетболу, команда якого була призером обласних змагань, Роман Журибіда, який здобув три перших місця на обласних змаганнях з футболу, Петро Тригук – ініціатор та організатор міжобласних змагань з футболу, котрий веде в соцмережах сторінку « Федерація футболу Лановецького району» та вчитель Петро Гренжалюк - депутат районної ради, ведучий різноманітних районних заходів.

лан2
лан2

Окрім молодих освітян, за високий професіоналізм у роботі були відзначені й молоді представники інших галузей - лікарі Ірина Бондар та Ганна Кухарук і завідувач сільським клубом Ольга Черній. Колективну грамоту отримала й команда місцевого клубу активного відпочинку « За ВітРом»

Також окремі почесні грамоти були вручені молодим учасникам бойових дій на сході нашої держави, за їх жертовність та любов до України, вагомий внесок у збереження територіальної цілісності та суверенітету нашої батьківщини, активну громадянську позицію. Це голова районної організації учасників АТО Дмитро Харчук, а також Артем Рудніцький, Сергій Бітківський, Віктор Пегдан, Роман Яцков, Віктор Селюк, Дмитро Шевчук. Від імені бойових побратимів до присутніх звернувся Дмитро Харчук:

  •  Хотів би подякувати всім вчителям, всім нашим землякам, і старшим, і молодим людям. Бо в той час, коли ми були далеко звідси і нам було дуже нелегко - ми знали, що нам є куди повертатись і є заради кого жити далі. Адже тут живуть наші рідні, батьки, вихователі, друзі. Тож залишайтесь такими, якими є, доброзичливими, щирими, далі навчайте дітей, вчіть їх поважати самих себе, любити Бога і Україну.

Із привітаннями й словами подяки в адресу нагороджених виступили і перші особи району : голова районної ради Руслана Кушнір та голова РДА Юліан Сірант.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео