Тернопільщина візьме участь в туристичній виставці у Польщі

71765

Делегація Тернопільської обласної державної адміністрації та представники місцевих турфірм представлять потенціал краю на виставці World Travel Show 2016. Захід відбудеться 14-16 жовтня у найбільшому в Європі виставковому обєкті Ptak Warsaw Expo International Exhibition & Congress Centre, що у місті Надаржин, поблизу Варшави. Промоція Тернопільщини розміщуватиметься на виставковому майданчику, площею 15 м кв.

«Це прекрасна нагода презентувати наш край у Європі. Запрошую підприємців Тернопільщини долучитися, аби гідно представити область», — зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

World Travel Show 2016 — це ідеальне місце для презентації будь-якого міста і регіону, а також хороша нагода для встановлення нових бізнес-контактів та залучення нових клієнтів. Учасники виставки ознайомляться з найновішими трендами, що стануть актуальними найближчим часом. Проте це не лише майданчик для презентації компаній та приватних осіб, працюючих у сфері туризму, тут знайдуть корисну інформацію й люди, які полюбляють подорожувати.

У рамках виставки відбудеться міжнародний ярмарок автопричепів та кемпінгів, байк-шоу, водно-спортивні ігри. А також Міжнародний конгрес інновацій в галузі туризму, Міжнародні змагання з мотокросу, різноманітні майстерні у сфері найновіших туристичних трендів, зустрічі з відомими спортсменами, демонстрації кулінарних страв шести континентів світу. Окрім цього, планується проведення семінару на туристичну тематику.

Повідомляє Тернопільська ОДА

Вибір читачів за тиждень

Відео