Тернополян запрошують дізнатися про свої таланти та здібності

t6ViE5OweUk

Тернополянам пропонують дізнатися цікаву інформацію про особливості роботи нашого мозку та те, як ці особливості позначаються на нашому характері, сильних та слабких сторонах, світогляді, життєвих цінностях та психологічній сумісності.

В даному циклі є лекції різні за рівнем складності – найпростіші орієнтовані на людей, що вперше стикаються з соціонікою. А для знавців в нас є теми поглибленої складності, де кожен зможе знайти для себе нову цікаву інформацію.

Наше наступне заняття сподобається усім, хто хоче більше дізнатися про сильні сторони своєї особистості. Лектори – керівники спільноти «Соціоніка-Тернопіль» Сергій Смоляк та Зоряна Барчук допоможуть вам виявити приховані таланти, ви зможете дізнатися про свої сильні сторони, які сприятимуть кар’єрному росту, також дізнаєтеся детальніше про свій соціальний тип. Заняття насичені наочними матеріалами. Крім теорії ви зможете переглянути 250 художньо ілюстрованих слайдів, цікаві відеоролики та пройти тестування. Лекції по соціоніці неодмінно стануть вам корисними, оскільки допоможуть в самореалізації, в налагодженні ефективної та безконфліктної співпраці в колективах, відкриють таємниці психологічної сумісності. В професійному плані ця інформація буде цікавою для керівників всіх рівнів, директорів, засновників, топ-менеджерів, фахівців різних спеціальностей, а також тих, хто шукає своє призначення. В рамках заняття, за бажанням учасників, можна зафіксувати себе на фотокамеру для подальшого наповнення бази соціотипів та вивчення фізіогноміки. Приходьте в неділю, 03 липня, в ПК «Березіль» на 17:00. Вхід – вільний. Деталі за телефоном: 096-467-03-52 Попередній запис – обов’язковий!

Реєстрація - ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео