Тернополяни разом з усією країною пікетуватимуть Верховну Раду

Verhovna-rada1

Від сьогодні тарифи на опалення і гарячу воду для тернополян зростуть майже вдвічі. Середній тариф по Україні підвищується з 650 грн до 1043 грн за 1 Гкал, а в окремих регіонах – до 1600 грн. 

Більше нам доведеться платити і за гарячу воду – ціна за один кубометр зросла до 63-78 грн залежно від регіону.

Нагадаємо, дворічний графік підвищення тарифів на електроенергію для населення комісія затвердила ще в лютому минулого року.

1
1

2
2

3
3

ni-300x300
ni-300x300

Незважаючи на різке зубожіння своїх громадян, український уряд в черговий раз вдався до прийняття антисоціальних рішень щодо підвищення ціни на природний газ та тарифів на електроенергію для населення, що призведе до зростання витрат на життєво необхідні товари і послуги в 1,5-2 рази та поставить на межу банкрутства комунальні підприємства теплоенергетики і водопостачання.

В результаті такого підвищення у принизливу чергу за державною допомогою у вигляді житлових субсидій стануть майже 9 млн. українських сімей. Але її отримають тільки найбідніші категорії громадян, а більшість працюючих відчують весь фінансовий тягар додаткових витрат.

З метою захисту прав та інтересів працюючих в умовах шокового підвищення цін і тарифів Рада Федерації профспілок України прийняла рішення провести 6 липня 2016 року у м. Києві Всеукраїнський марш протесту і пікетування Верховної Ради та Кабінету Міністрів України. В марші протесту братимуть участь представники профспілок усіх галузей та областей України, в тому числі і Тернопільщини.

Вибір читачів за тиждень

Відео