Число випускників у Тернополі поповнилось і студентами Галицького коледжу (фото,відео)

IMG_5949

Випускний вечір, 1 липня відзначали студенти Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола. Цьогоріч стіни навчального закладу полишили близько двохсот учнів.

Випускний вечір студенти відзначали у Драматичному театрі імені Тараса Шевченка. На урочисту частину, окрім самих випускників завітали їхні близькі, рідні, викладачі, та навіть керівництво міста.

Розпочали урочистості із концерту за участі випускників: співи, танці, сценки і читання поезії, - все це могли спостерігати відвідувачі дійства.

IMG_5975

IMG_5927
IMG_5927

IMG_5957
IMG_5957

IMG_5939
IMG_5939

[embed]https://youtu.be/oCZY7gLz9c4[/embed] [embed]https://youtu.be/Uy7MDZNmfy8[/embed] [embed]https://youtu.be/U9LyMo0q4Rs[/embed] [embed]https://youtu.be/z_wIuELF2TY[/embed]

- Ми вдячні вашим наставникам – викладачам коледжу, за те, що прикладають максим зусиль, аби дати Вам потрібні знання. А Вас вітаю із закінченням навчання, і успіх в подальшому шляху, - привітав випускників мер міста, Сергій Надал.

Перед врученням дипломів на сцену вийшла і ректор Галицького коледжу, Марія Бабюк  із привітальним словом.

- Ми, українці. не марно відстоювали свою волю і свободу. Скільки ми вже пережили, аби зберегти нашу націю, тож, я бажаю, щоб і ви її берегли та відстоювали.

Опісля, усім випускникам вручили дипломи і вони пішли продовжувати святкування.

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео