Державний службовець з Тернополя обматюкав патрульних поліцейських

Paracij

Працівник Державної регуляторної служби України,тернополянин Василь Парацій не вибирав слів, описуючи своє ставлення до роботи нових патрульних поліцейських.

    Своє обурення він написав керівнику Національної поліції в Тернопільській області Олександру Богомолу у «Фейсбуці», щоправда тому патрульні не підпорядковуються.

«23.50. бул. Д Галицького. Дискотека на кожній лавці. Біля »Поляни« Черга 40 чол і всі за »пепсі« машини під'їжджають до лавок і крутять дискотеку. Їздить Ваша бл***а поліція їй махають руками Вони пі***и відмахуються передають привіти і їдуть»,- написав обурений тернополянин (виправлено механічні помилки, але збережено стилістику автора - ред.).   «Наша нова поліція взагалі клоуни які не знають що вони мають робити. Я не пам'ятаю щоб коли-небудь такий бардак був. Стоїть машина на бульварі біля лавки прямо посередині вони підходять і до тих вгашених дітей говорять від'їдьте будь ласка воно бідне п'яне і обкурене його посилає і вони йдуть», - продовжує пан Парацій в коментарях до свого ж допису.

    Зазначимо, що  до патрульної поліції є чимало претензій від мешканців міста: починаючи від побитих машин і закінчуючи присвоєнням собі чужих заслуг. Чи вартуватиме дешевий піар довіри громадян? От головне питання в головній реформі правоохоронних органів.

Вибір читачів за тиждень

Відео