«Таксист» повернув молодість підопічним Збаразького Червоного Хреста

DSC_0260-650x418

Поїздку до обласного центру на перегляд вистави Тернопільського драматичного театру зорганізували збаразькі червонохрестівці для своїх підопічних.

Більше двох десятків людей, якими опікується РО ТЧХ та територіальний центр соціального обслуговування, мали нагоду насолодитись акторським мистецтвом і відвести душу завдяки веселому сюжету комедії «Занадто одружений таксист». Дві години щирого сміху додали життєвої наснаги усім глядачам і просвітлили їхні обличчя, пише narodne-slovo.

− Ми наче повернулись у молодість, − говорили учасники поїздки, − завдяки нашому ТЧХ, керівнику Марії Ярославівні Милян, ми маємо можливість почуватися набагато краще. Приємно, коли хтось створює свято, дбає про те, щоб ми не засумували наодинці зі своїми проблемами.

DSC_0270-650x418
DSC_0270-650x418

Багато з тих, хто побував на виставі, відвідував театр востаннє ще в молоді роки, тепер же, навіть при бажанні, щоб вирушити до обласного центру і подивитись якусь п’єсу, потрібно мати власний транспорт, бо повертатись додому пізно ввечері - нічим. Тож червонохрестівці зробили гарний дарунок людям поважного віку.

− Поїздку ми зорганізували, − зауважила голова РО ТЧХ Марія Милян, − в рамках проекту, який фінансують колеги з німецького міста Гундельфінген. Завдяки цим закордонним благодійникам ми уже провели ряд заходів, −серед яких так звані Дні спілкування. Теми підказують самі наші підопічні. Наступну зустріч плануватимемо також з урахуванням їхніх смаків та побажань. Можливо, це буде поїздка в якийсь музей, поки що ми на стадії збору усіх побажань, які й визначать місце майбутньої зустрічі.

DSC_0273-650x418
DSC_0273-650x418

Вибір читачів за тиждень

Відео