5 ДТП за 1 день – 9 травмованих, 1 загинув

16063c50259f7e31b3861ab80cb4dd4e

П’ять аварій трапилося у понеділок, четвертого липня, на дорогах області. В результаті – одна людина загинула, а дев’ять отримали травми.

О 9:42 дорожньо-транспортна пригода зареєстрована в обласному центрі на вулиці С. Будного. Водій автомобіля “ВАЗ-21099″ не дотримався дистанції та зіткнувся з автівкою “ЗАЗ 1103 SLAVUTA”, яка рухалася в попутному напрямку. Від удару за інерцією “ЗАЗ” викинуло на смугу зустрічного руху, де він врізався в “CHEVROLET AVEO”, пише dosie102.

В результаті аварії кермувальника “Славути” бригада швидкої доправила до травмпункту із тілесними ушкодженнями та переломом ребра. Водій іномарки також звернувся до медиків із струсом головного мозку.

Аварія з потерпілими трапилася о 2:19 в Гусятинському районі. Водій автомобіля “MITSUBISHI CARISMA” не впорався з керуванням та збив два дерева. Після цього автівка загорілася. До травматологічного відділення з переломом ноги потрапив пасажир транспорту.

Не впорався з керуванням і водій автомобіля марки “MERCEDES-BENZ 124″. У селі Шили Збаразького району, на автодорозі Збараж-Підволочиськ, він з’їхав у кювет смуги зустрічного руху і врізався в дерево. Від удару чоловік загинув на місці події.

З тупою травмою живота та алкогольним отруєнням в травматологічне відділення Теребовлянської лікарні близько другої ночі потрапив житель смт. Дружба. При виїзді слідчо-оперативної групи та групи швидкого реагування стало відомо, що потерпілий, рухаючись автодорогою Теребовля-Тернопіль, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в автомобіль “ВАЗ-21099″

П’ятеро людей звернулися за меддопомогою в результаті аварії на Чортківщині. Дорожньо-транспортна пригода трапилася у самому райцентрі. За попередньою інформацією, водій автомобіля “FORD SIERRA” не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з “CHEVROLET AVEO”. В результаті автопригоди водія-порушника та його пасажира із травмами та саднами госпіталізували до Чортківської лікарні. Потрапили до медзакладу і кермувальник з двома неповнолітніми пасажирами “CHEVROLET AVEO”.

Усі автопригоди внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Вибір читачів за тиждень

Відео