Юнаки з Тернопільщини вчилися бути патріотами

зуб-655x333 (1)

З 19 по 23 червня на Тернопільщині відбувся вишкільний табір для дітей «Дух нашої Давнини», який організувала ГО «Тризуб» імені С.Бандери за сприяння Міністерства молоді та спорту.  

Учасники табору «Дух нашої Давнини» вивчали зброєзнавство, бойові мистецтва, тактичну медицину. Також діти мали можливість навчитися гарно фотографувати, грати на гітарі та барабанах, вчилися робити скульптури і неповторно малювати. Крім того, таборувальники спілкувалися з відомими музикантами та поетами, повідомляє beztaby.te.ua.

Не забували на таборі й про християнське виховання, адже вся українська культура невід’ємно поєднана з церквою. Отець Михайло Забанджала майстерно повідав дітям про основи катехизму. З дітьми також працював психолог, який вчив їх командній роботі та розвивав комунікативні здібності.

Для учасників табору проводили квести та турніри з футболу та пейнтболу. Переможці були нагородженні призами - абонементами в боулінг та на каток. На закритті табору «запалив» гурт «Фіра». Всі учасники табору залишилися задоволеними і з багажем нових знань, вражень та емоцій.

Табір проходив на Бережанщині неподалік гори Лисоня, де тривали запеклі бої між Українськими Січовими Стрільцями і російською армією. Основною метою заходу було, щоб діти, перейнявши цей героїчний дух предків, який витав у тому повітрі біля Лисоні, могли з гордістю сказати: «Ми – Українці! Нащадки славних воїнів! Наша культура глибока і неповторна! Ми пишаємося своїм корінням!»

 

Вибір читачів за тиждень

Відео