Смертельна ДТП у Тернополі (фото)

121 (1)

Одна людина загинула, а інша потрапила до лікарні в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася у Тернополі 8 липня близько 14:30. Про аварію на вулиці Об’їзній, навпроти готелю “Камелот”, в чергову частину Тернопільського відділу поліції повідомила жінка.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група, повідомляє dosie102 .

За інформацією правоохоронців, водій автомобіля «ВАЗ-21063», їдучи Об’їзною в бік Гаївського перехрестя, порушив правила дорожнього руху. Він пересік подвійну суцільну смугу та виїхав на зустрічну, де зіткнувся з автомобілем «OPEL Vivaro». В результаті удару “Жигулі” відкинуло назад на його смугу і він там протаранив ще й автомобіль «MERCEDES-Benz ML 500».

Водій вітчизняного авто, житель Тернопільського району 1963 року народження, загинув на місці події. Його пасажира-односельця з тілесними ушкодженнями, забоєм грудної клітки та іншими травмами у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення.

Аби витягнути загиблого та травмованого, рятувальникам довелося зрізати дах і двері автівки.

Медичний огляд водіїв-учасників ДТП з іномарок показав, що вони на момент зіткнення були тверезі. Стало погано вже під час освідчення і кермувальнику з «OPEL Vivaro». Його швидка також забрала до лікарні.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Триває слідство.

141
141

1
1

111
111

131
131

Вибір читачів за тиждень

Відео