Високооплачувану роботу пропонують випускникам із Тернопільщини

IMG_20160711_120513

 На службу за контрактом запрошують випускників тернопільських вишів і професійно-технічних училищ.

При цьому, їм обіцяють офіційне працевлаштування та соціальний захист. Про це сьогодні, 11 липня, під час брифінгу повідомив обласний військовий комісар Володимир Катинський.

  • Завершується навчання в ВНЗ, в професійно-технічних училищах, де якраз наші співвітчизники отримали відповідну освіту і вони потрібні Збройним Силам України, - каже Володимир Катинський.

Аби служити у Збройних силах України, необов’язково мати відповідну військову освіту, адже там потребують і цивільних спеціальностей.

  • Крім бойових спеціальностей, як командир гармати, як розвідник і командир відділень, потрібні і водії, ремонтники, потрібні зв’язківці,- стверджує Володимир Катинський.

Не кожне підприємство в Україні має змогу забезпечити молодим спеціалістам таку зарплату, яку пропонують за службу у Збройних силах України. А це понад 7 тисяч гривень.

  • Грошове забезпечення 7 тисяч гривень – далеко не кожен підприємець і далеко не кожна установа може виділити на заробітну плату для своїх працівників. Ще раз наголошую, це свідомий вибір громадян. Також є можливість розвитку і професійного навчання, - додає обласний військовий комісар.

Володимир Катинський підсумував: військовим-контрактникам надають можливість кар’єрного росту, відповідно до якого росте і грошове забезпечення.

[embed]https://youtu.be/w5_XA8WUkb4[/embed]

Фото, відео автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео