Віра Олександрович

Чемпіон світу Андрій Пушкар шукав найсильніших фіскалів Тернопілля

Пушкар

Обласна спартакіада серед колективів органів Державної фіскальної служби (ДФС) у Тернопільській області відбулася нещодавно на стадіоні селища Білокриниця, що у Кременецькому районі.

Участь у спортивних змаганнях взяли 5 команд, до складу яких увійшли фіскали із усіх районів краю. Змагання проводили під егідою Головного управління ДФС в області, за підтримки обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДФС.

«Це об'єднує наші колективи»

Урочисте відкриття змагань розпочали підняттям Державного стягу і виконання Гімну України. Із вітальними словами до учасників спартакіади звернулися начальник Головного управління ДФС в області Ігор Комендат, голова Кременецької районної держадміністрації Сергій Сімчук і голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський.

  • Навіть попри негоду і дощ бажаю усім азартних змагань, позитивних емоцій, - каже Ігор Комендат. - Адже проведення таких заходів, як сьогоднішній, об'єднує наші колективи, а активний відпочинок завжди йде на користь і показує силу, вміння та професіоналізм наших працівників не лише в роботі, але й у спорті.

Слова подяки за організацію спартакіади керівник ГУ ДФС висловив начальнику Кременецької ОДПІ Ярославу Міщуку. Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області.

  • Переможцям урочисто вручили дипломи, медалі і кубки. Відзнаки також отримали діти працівників фіскальної служби, які щиро вболівали за своїх батьків, - кажуть у фіскальній службі.

Такі змагання вкотре довели, що ані негода, ані складна робота держслужбовців не є перешкодою для активного відпочинку.

  • Сьогоднішній дощ об’єднав і спортсменів, і вболівальників, і керівників органів ДФС, і суддів. Радше навіть навпаки – він ще додав спортивного азарту, - додає організатор спартакіади – голова Ради Тернопільської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДФС Оксана Наконечна.

Кременчани найкраще грають у футбол

Упродовж дня свою спритність і майстерність спортсмени мали змогу проявити у турнірі з міні-футболі, настільному тенісі, армреслінгу, перетягуванні канату, шахах, стрибках у довжину, дартсі та бігу на 100 метрів.

Спорт
Спорт

Так, переможцями у турнірі з міні-футболу стали: команда Кременецької ОДПІ (І місце), ГУ ДФС області (ІІ місце) і Тернопільської ОДПІ (ІІІ місце). У перетягуванні канату найсильнішою була також команда господарів (Кременецька ОДПІ), ІІ місце виборола команда ГУ ДФС області, а ІІІ – команда Бучацької ОДПІ.

У бігу на 100 м серед чоловіків кращими були Олексій Воробець із Чортківської ОДПІ (І місце), Назарій Галадза із ГУ ДФС і Олександр Грушицький з Кременецької ОДПІ, які розділили ІІ місце. Серед жінок у забігу на 100 м перемогу здобула Катерина Соколова (ГУ ДФС області), Катерина Крисевич (Кременецька ОДПІ) посіла ІІ місце, а Ірина Русина (Чортківська ОДПІ) – ІІІ місце.

У стрибках в довжину серед чоловіків І місце здобув Олег Гуменюк (ГУ ДФС області), ІІ – Василь Савка (Тернопільська ОДПІ), ІІІ - Олександр Грушицький (Кременецька ОДПІ), а серед жінок найспритнішими стали Катерина Соколова (ГУ ДФС області) – І місце, Катерина Крисевич (Кременецька ОДПІ) – ІІ місце, Ольга Касіян (Бучацька ОДПІ) – ІІІ місце.

Найвлучнішими у дартсі стали Вадим Мукомела з Кременецької ОДПІ (І місце), Андрій Вегера з ГУ ДФС області (ІІ місце) та Сергій Книш з Чортківської ОДПІ (ІІІ місце).

Лідером змагань у загальному заліку стали господарі

У шахах перемогу здобули Сергій Примас із Кременецької ОДПІ (І місце), Едуард Палко із Тернопільської ОДПІ (ІІ місце) і Борис Огородник із Чортківської ОДПІ (ІІІ місце).

  • У змаганнях із армрестлінгу, суддею яких був уродженець Кременеччини, чемпіон світу Андрій Пушкар, - кажуть у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області. - Найсильнішими рукоборцями врешті стали Павло Стародуб з ГУ ДФС області (І місце), Володимир Скорохід із Бучацької ОДПІ (ІІ місце) і Роман Меленюк із Тернопільської ОДПІ (ІІІ місце).

У турнірі із настільного тенісу перемогу виборов Роман Лисий (Бучацька ОДПІ), ІІ місце посів Максим Федчук (Кременецька ОДПІ), а ІІІ-тє – Олег Іванчишин (Тернопільська ОДПІ).

  • Врешті, лідером цьогорічних змагань у загальному заліку стала команда господарів і заслужено Кременецька ОДПІ здобула перехідний кубок начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігоря Комендата, - повідомили у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області. - Друге місце виборола команда ГУ ДФС і третє – Тернопільська ОДПІ.

Також кращим захисником визнали Анатолія Василька із ГУ ДФС області, кращим нападником – Ігоря Петраса із Тернопільської ОДПІ, а кращим воротарем – Тараса Таращука із Кременецької ОДПІ.

Фото із відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео