Віра Олександрович

Тернопільським депутатам на Листопадовій віддадуть один кабінет (фото)

Міська рада

Депутат-свободівець Іван Зінь вимагає, аби у приміщенні міської ради Тернополя, на вулиці Листопадовій, 5, один із кабінетів віддали… депутатам.

Про потребу у такому «народному» офісі він заявив сьогодні, 12 липня, просто на сесії.

- Я подав депутатське звернення щодо виділення для робочих потреб депутатів окремої депутатської кімнати, - каже він. - Аби виконавчий апарат міської ради зрозумів, що це не поодинока забаганка депутата Зіня, попрошу головуючого поставити на голосування відповідне доручення сесії.

Зінь Іван.Депутат МР
Зінь Іван.Депутат МР

Пан Зінь вважає, що депутатам потрібен такий офіс, аби проводити прийоми громадян, засідання фракцій, постійних комісій тощо. Наразі політиків, за його словами, змушують просити у чиновників звільнити те чи інше приміщення на кілька годин.

- Прошу доручити виконавчому апарату міської ради у місячний термін виділити для потреб депутатів окремий кабінет на третьому поверсі головного корпусу Тернопільської міської ради, - додає депутат.

1 (1)
1 (1)

Колеги підтримали депутата. Єдине – у рішенні не вказали номеру кабінету. В апараті міської ради можуть самі визначитися, який саме офіс віддати для потреб обранців.

До речі, про те, що відбувалося на засіданні, читайте ТУТ і ТУТ.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео