Відремонтувавши за 1 млн. грн. дорогу у Тернополі, комунальники забули про тротуар (фото)

2016622201628

Під час ремонту провулку Галицького у Тернополі у 2013 році, комунальники забули про тротуар.

«Крім того, сьогодні і до середи буде перекрита вулиця Галицька, там ми ставимо вирівнюючий шар, завтра поставимо верхній шар і далі переходимо на провулок Галицький», - розповідав в серпні 2013 року на офіційному сайті міської ради начальник відділу технічного нагляду Олег Вітик.

Підтвердив це і в своєму інтерв'ю міський голова Сергій Надал, якого, очевидно, не до кінця проінформували про недбальство комунальників.

«Щодо капітального ремонту, то тут також виконано чималий обсяг робіт. Замінено верхній шар дорожнього покриття площею понад 40 тисяч квадратних метрів. Зокрема, на вулицях Миру, Соломії Крушельницької, Дівочій, Живова, 15 Квітня, Текстильній, Пирогова, транспортній розв’язці вулиць Злуки – Тарнавського – Є. Коновальця, проспекті Злуки, вулиць Коновальця, Корольова, Купчинського, Дружби, Винниченка, За Рудкою, Галицька та провулок Галицький», - запевнив очільник міста ТУТ.

Однак, як видно на фото, залишки тротуару і бордюрів є, але самих їх - фактично немає.

2016622201620
2016622201620

Як повідомляли наші колеги з телекомпанії ТВ-4 , «995 тисяч гривень виділили з міського бюджету на ремонт вулиці Галицька, ще 980 тисяч – на провулок Галицький». Нагадаємо, що один долар США тоді коштував 8 грн.

Не треба нагадувати, що тротуар, як і велосипедна доріжка - це, в першу чергу, безпека тих, хто ними користується. Напевне, тернопільські комунальники думають інакше...

Вибір читачів за тиждень

Відео