Черговий випуск тернопільського глянцю презентували тернополянам (відео)

V2IxKCGpI8w

Тернополянам презентували 13-й випуск глянцевого журналу «City life», основною темою якого стало сільське господарство та його роль у розвитку нашого краю.

https://www.youtube.com/watch?v=cJDtMWDvXyo

На презентацію журналу прийшло чимало його шанувальників, яких організатори розважали модними показами нових колекцій одягу, танцювальними номерами та музичними виступами тернопільських гуртів. Як каже співвласниця та головний редактор журналу «City life» Мар’яна Балабан, цього разу видання взяло курс на популяризацію економіки краю, в тому числі теми розвитку сільського господарства.

- Цей номер містить в собі більше економіки та сільського господарства. Ми дещо відрізнилися від інших номерів. І набрали більш серйозного формату. На цій обкладинці - відома людина, меценат – аграрій Іван Чайківський, - розповідає «ТЕРЕНУ» пані Мар’яна.

Самі ж тернополяни, за словами керівників проекту, найбільше полюбляють читати про автівки, подорожі та визначні місця Тернопілля.

- Наш журнал спрямований на всі верстви населення, тобто ми розповідаємо про бізнес, економіку та відпочинок. Наш журналіст подорожує світом та пише, про те, що цікавого відбувається в інших країнах та що варто відвідати, - говорить співвласник та керівник проекту Тетяна Шершун.

За словами Генерального директора компанії «Агропродсервіс» Івана Чайківського, сьогодні необхідно популяризувати тему сільського господарства, яка є локомотивом економіки Тернопільщини.

- Аграрний сектор є локомотивом економіки нашого краю, тому люди цієї сфери мали б бути на сторінках журналів та презентувати економіку та бізнес. Компанія в журналі представляла Тернопільський мясокомбінат. Ми запропонували шанувальникам журналу продегустувати нашу продукцію. Саме її презентуємо сьогодні, і це для нас – радість, - розповідає Іван Чайківський.

Як сказав нам тернопільський шоумен Юрій Мікофф, глянцеві журнали привчають тернопільську публіку до розвитку у сфері моди та збирають цікавих особистостей в одному місці.

- Дуже добре, що в Тернополі є глянцевий журнал, тому що він якось вчить мешканців розвиватися в плані моди. Кожна презентація – це така зустріч світських людей Тернополя і не тільки. Це завжди цікаві гості. І взагалі для розвитку Тернополя журнал «City life» - це дуже добре, - каже Мікофф.

Між виступами гостей та учасників журналу, його шанувальники змогли спробувати м’ясні вироби Тернопільського м’ясокомбінату, щиро поспілкуватися та привітати організаторів.

Автор Василь ТОМЧИШИН

Камера Богдан КОЛЕСОВ

Вибір читачів за тиждень

Відео