Відтепер діяльність молодіжних громадських організацій будуть моніторити

м_1024x703

Депутати Молодіжної міської ради провели обговорення важливих питань, які хвилюють як мешканців, так і громадських активістів.

На шосте засідання третього скликання Молодіжної міської ради завітав начальник  Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту міської ради м. Тернополя Микола Круть. Завдяки його візиту депутатам випала нагода обговорити питання неформальної освіти, моніторингу ефективності МГО, соціологічного опитування молоді, питання молодіжного центру та використання коштів закладених у програмі підтримки сім’ї та молоді в нашому місті на 2016-2019 роки.

Депутати ММР також запитували начальника управління як правильно зареєструвати проект, щоб було виділено кошти на його реалізацію, оскільки через брак досвіду численні проекти активу ММР оформлені не належним чином - ініціаторам дають відмову у їх проведенні. Саме тому для активістів громадських організації будуть організовані роз’яснювальні навчання по роботі та підготовці проектів і правильній підзвітності.

IMG_6599_1024x768
IMG_6599_1024x768

Також на засіданні було сформовано низку пропозицій до Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту міської ради м. Тернополя, та до начальника цього Управління, Миколи Крутя.

В результаті чого вирішили створити незалежну експертну раду та включити в неї представників молодіжної ради, яка проводитиме моніторинг ефективності молодіжних громадських організацій міста, сформує рейтинг організацій протягом жовтня-грудня цього року. Щоправда не всім ця ідея до вподоби, оскільки ГО конкурувати між собою не мають намірів, а рейтинг і моніторинг імовірно призведе до небажаної конкуренції.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео