Луценко в Тернополі зробив на догоду Автомайдану: призначив не дебіла і не злодюгу?

прокурор_Василів

За 2 дні до офіційного призначення прокурора Тернопільської області, лідер місцевого «Автомайдану» Ігор Василів поділився у соціальній мережі facebook  своїми прогнозами щодо планів такого собі «одного Юри», який, за логікою повідомлення, має мати безпосереднє відношення до призначення прокурорів.

«Ніяких місцевих чи районних дебілів в Тернопільську обласну прокуратуру не будуть назначати. Зазбагойтесь, це наша парафія))). Дослівно передаю слова одного Юри: «у Вас там самі злодюги»...- написав активіст.

Як стало відомо згодом, Юрій Луценко дійсно призначив обласним прокурором не місцевого. Посаду обійняв В’ячеслав Перч.

Схоже, робота правоохоронців все більше стає «парафією» громадських активістів. До речі, саме вони працюють зараз і над переатестацією поліцейських.

Для самого новоспеченого прокурора Тернопільщина може виглядати як місце заслання, оскільки матеріали, зібрані під його керівництвом, використовувалися при сумнівному «судилищі» над самим Юрієм Луценком в часи правління Януковича.

Відкритим також залишається головне питання: хто стане заступниками обласного прокурора: місцеві «дебіли і злодюги», чи представники «Автомайдану», які, за прикладом Юрія Луценка, також можуть не мати відповідних для прокуратури освіти, знань, умінь, навичок та досвіду?

Вибір читачів за тиждень

Відео