На п’єдесталі лише тернополяни

біатлон

На навчально-спортивній базі Тернопільського обласного ФСТ «Колос», що в селі Підгороднє Тернопільського району, завершилися Всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат з літнього біатлону на призи Президента Федерації біатлону України.

Участь у них взяли спортсмени Тернопільської, Івано-Франківської, Вінницької та  Львівської областей.

Непогано виступили тернопільські спортсмени. У дуельній стрільбі серед юнаків 1997-98 років народження перше-друге місця розділили Микола Марфут та Руслан Бригадир, а серед дівчат – Мар’яна Брикайло та Наталія Дячук. У гонці на лижоролерах переможцями та призерами стали Микола Марфут, Андрій Підгрушний і Руслан Бригадир, а серед дівчат золоту медаль здобула Мар’яна Брикайло. У цьому виді відзначились і дівчата 1999-2000 років народження. Мажена Зорій посіла перше місце, а Олександра Меркушина стала третьою.

А в спринті серед юнаків 1997-98 років народження на п’єдесталі пошани були лише тернополяни: Роман Бригадир, Руслан Бригадир та Микола Марфут. А серед дівчат «золото» і «срібло» завоювали Мар’яна Брикайло і Наталія Дячук. У цьому ж виді серед юнаків 1999-2000 років народження бронзову нагороду здобув Віталій Мандзин, а серед дівчат Ольга Славська виборола «золото», а Мажена Зорій – «срібло».

Вибір читачів за тиждень

Відео