Без обіду залишилися працівники сервісного центру МВС у Тернополі (фото, відео)

BN2jAdzOVIE

Фахівці Тернопільського Регіонального сервісного центру МВС роблять все для комфорту громадян. Так, віднедавна в установі змінили графік роботи, працівники там тепер навіть не мають часу поїсти, адже працюють без обіду.

Зробили таке нововведення аби зменшити черги у Регіональному сервісному центрі МВС в області.

  • Коли виникло в нас дуже багато черг, ми провели аналіз і пришли до висновку, що літом, коли спекотно, ми прийняли рішення працювати без обідньої перерви. Наші працівники будуть в почерговій послідовності проводити так обідню перерву, щоби не зупиняти прийом громадян, - стверджує виконуючий обов’язки директора регіонального сервісного центру МВС України в області Святослав Вишневський.

Раніше біля приміщення сервісного центру о 9 годині уже були черги, аби швидше оформити потрібні документи. Для зручності людей, відтепер фахівці і експерти розпочинають  роботу о 8.30 аби провести відповідні огляди ще до початку робочого дня.

  • Ми ще півтори місяці назад прийняли рішення наших експертів, фахівців і адміністраторів, які проводять огляди на пів годинки раніше. Вони тепер працюють з 8.30. Тож коли на роботу приходять фахівці із оформлення документів, таких черг вже немає, - стверджує Святослав Вишневський.

ohF7EIlNlQ8
ohF7EIlNlQ8

tye0-z8EYog
tye0-z8EYog

lhMdYE331DA
lhMdYE331DA

[embed]https://youtu.be/iUA9CbaN1YA[/embed]

Фото, відео автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео