Тернополян застерігають про небезпеку із підробкою документів на авто (фото,відео)

zj3_jE_WKok

Жителів області просять відразу після покупки автомобіля звертатись в Регіональний сервісний центр МВС в області, аби перевірити справжність документів на транспорт.

З початку 2016 року працівники Регіонального сервісного центру МВС в області під час оглядів виявили 20 автомобілів із підробленими агрегатами, 17 із підробленими документами і три автомобілі, які розшукує Інтерпол.

  • Цей аспект виникає, коли люди не звертаються до нас, купляють десь на базарі, консультують десь по телефонах із сторонніми особами, тому купуючи автомобіль просимо, щоб люди приїжджали до нас і проходили перевірку, - пояснює виконуючий обов’язки директора регіонального сервісного центру МВС України в області Святослав Вишневський.

Дуже часто трапляється, коли до нас привозять автомобілі, не розмитнюючи їх. Такі продавці просто підробляють документи, а потім зникають.

  • Автомобіль завозять без розмитнення з-за кордону, підробляють номерні агрегати, підробляють технічний паспорт і перепродують його, а потім зникають, і телефони не беруть, - каже Святослав Вишневський.

Тож, працівники Тернопільського сервісного центру просять жителів області звертатись до них за усією потрібною інформацією і для переоформлення документів.

  • Тому прохання, щоб люди звертались, приходили перевірку тільки в працівників, які мають посвідчення, аби в подальшому не виникало проблем,-  зазначає Святослав Вишневський.

Vcvmkr4HGNY
Vcvmkr4HGNY

[embed]https://youtu.be/HbTotSX_fAk[/embed]

Фото, відео автора.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео