Тернопільський нардеп: дочасних виборів народних депутатів таки не буде

4c58842d-3e63-427a-9e8c-cd2bcffac89c

Переобрання парламенту, про яке заявляли деякі політики, все ж не буде. Про це повідомили у фракції «Народний фронт». За словами народного обранця від цієї партії Романа Заставного, напругу, що панувала при блокуванні роботи парламенту, змогли усунути.

«Спроби «Опозиційного блоку» та «Батьківщини» зробити нестабільною ситуацію у Верховній Раді – явно кремлівський сценарій. Проте, розчаруємо ворога – дострокових виборів не буде і парламент 8-го скликання працюватиме повноцінно й надалі», – переконує Роман Заставний.

Підсумовуючи останню сесію цього скликання, народний депутат пригадав, що за цей період парламент прийняв чимало законопроектів, які продовжують розпочаті урядом Яценюка реформи.

«Достатньо рішень було прийнято щодо децентралізації, декомунізації, дерегуляції. А це означає, що наша фракція дотримується курсу, який обрала після Революції Гідності. Незважаючи на блокування популістів, ми все ж проголосували за виділення грошей армії, забезпечили зарплату соцпрацівникам, а пенсіонерам – пенсію. А отже, ми не допустили падіння української економіки, і саме це Арсеній Яценюк гарантував громадянам під час свого прем’єрства, – наголошує Роман Заставний. – Значить, недарма політексперти визнали роботу «Народного фронту» на цій сесії найбільш відповідальною».

Непроголосований законопроект про спецконфіскацію майна Януковича у партії Яценюка називають основним недопрацюванням IV сесії Ради.

Вибір читачів за тиждень

Відео