Оксана Бучко

Рок-гурт KUTLESS везе в Тернопіль 30 тонн апаратури (фото, відео)

unnamed (20)

Екватором туру американського рок-гурту Kutless стане Тернопіль. Музиканти вперше виступатимуть у місті 13 серпня.

Розпочнеться концерт о 16:00 на Театральному майдані, вхід – безкоштовний. Організатори - молодіжна команда лідерів Pulse (США). Координатори у Тернополі - організація «Кайрос».

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=bXsaZQFjzkA[/embed]

- KUTLESS став всесвітньовідомим рок-гуртом, який несе для публіки християнські цінності, - розповідає координатор руху Pulse в західній Україні Валерій Каспров. – У доробку музикантів 8 студійних альбомів  (один з яких золотий) та більше 3 млн проданих дисків. В Україні перший тур гурту відбувся минулого року у 5 містах і зібрав близько  65 000 чоловік. Цього року тур охопить 11 міст. Учасники на 7 фурах  привезуть в Тернопіль 30 тонн моніторних систем, світла, звуку, музичних інструментів.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=wVGxY6-2kBc&feature=youtu.be[/embed]

Виступ відбудеться у рамках всесвітнього туру музикантів. Минулого  року серед західних міст України був тільки Хмельницький. Там на концерті зібралось 10 тисяч людей. Сьогодні KUTLESS їдуть в Тернопіль з Кривого Рогу, де гурт виступив перед 25-тисячною публікою.

unnamed (21)
unnamed (21)

- Це подарунок нашому місту, в якому у сучасну обгортку запакують християнство, - говорить голова «Кайросу» у Тернополі Роман Файніцький. – Маємо нагоду побачити, що рок – це не алкоголь і хаос, а християнство –  не щось скучне та сіре. Ми не забороняємо, а кажемо людям: «Можна, тільки в іншому вигляді».

unnamed (19)
unnamed (19)

На концерті виступатимуть ще два українських гурти – 4U BAND (Мелітополь) та «Айфаунд» (Київ), фронтменом якого є В’ячеслав Рибіков - учасник Голосу Країни 2014 та представник України на Новій Хвилі 2014.

Для гостей буде діяти фан-зона, де відбуватимуться розіграші різноманітних призів. Квитки у фан-зону також безкоштовні, їх можна роздрукувати на сайті руху Pulse.  Також охочі бути волонтерами заходу можуть реєструватись у групі «Кайрос»  або за телефоном 067-124-07-35 (Роман Файніцький).

До слова, гурт KUTLESS створений у 1999 році у Портланді, штат Орегон. Усі його концерти – благодійні.

Фото, відео автора та з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео