Діти із Тернопільщини отримали подарунки за свої малюнки

Конкурс дитячого малюнка на тему енергозбереження і використання відновлювальних джерел «Зелена енергія» провели на Тернопіллі. Переможці отримали цінні призи.

Змагання відбулись під час проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

unnamed (1)
unnamed (1)

  • Проект робить багато різних заходів з пропагування різних ініціатив, у тому числі дуже важлива ініціатива сфера енергозбереження. Цьогоріч серед наших юних талантів, які проживають у наших населених пунктах, провели обласний конкурс дитячого малюнка, - каже директор департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної держадміністрації Галина Воляник.
  • unnamed (3)
    unnamed (3)

Переможців обирали у двох вікових категоріях від 6 до 11 років і від 12 до 17 років.  Участь у конкурсі взяли майже двісті дітей.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=v848cbDjlOg&feature=youtu.be[/embed]
  • Дуже багато в нас талантів, дуже були цікаві роботи, ми усі разом збирались, довго мудрували над малюнками, кого обрати переможцями, нам було надзвичайно важко, - розповідає Галина Воляник.
  • unnamed (5)
    unnamed (5)

Переможцями стали діти із Кременецького, Борщівського, Гусятинського, Бережанського і Заліщицького районів. За хороші малюнки їм подарували планшети.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=EF4463vzY74&feature=youtu.be[/embed] [embed]https://www.youtube.com/watch?v=fekBknafBUM&feature=youtu.be[/embed]

unnamed (7)
unnamed (7)

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео