Теребовля втретє об’єдналася задля хворого на лейкоз 3-річного Вадимчика Багирича (фото)

11

Цієї неділі, 7 серпня, у центрі Теребовлі пройшла уже третя громадська благодійна акція на підтримку хворого на гострий лейкоз Вадимчика Багирича.

Цього разу акція відбулась у формі ярмарки. Теребовлянці мали можливість придбати речі, іграшки, книги, солодощі. Усі зібрані кошти активісти передали сім'ї хлопчика, повідомляє terebovlya.org.ua.

33
33

22
22

44
44

За останніми даними, вчора, 8 серпня, Вадимчику вже зробили першу хіміотерапію. Аналізи в нормі  (як на такого роду лікування). Все іде за планом. Лікарі пішли назустріч і гроші за лікування батьки сплачують частинами. Але ще потрібно збирати кошти, бо лікування довготривале (2 роки) і тільки за саме лікування треба сплатити 100 000 євро. А ще треба два роки якось там жити. Волонтери знайшли Вадимчику з мамою квартиру, де вони можуть між лікуванням хіміотерапією перебувати, бо жити їм треба окремо, організм ослаблений, і важливо не підхопити навіть якихось незначних (як на здорову людину) мікробів.

Нагадаємо, новина про страшну хворобу 3-річного Вадима Багирича сколихнула Теребовлю ще в середині липня. Місцева громада одразу об’єдналася, щоб врятувати життя хлопчика: фотографи, умільці, господині та пересічні мешканці районного центру на Тернопільщині організовують благодійні акції, встановлюють скриньки для пожертв та масово поширюють інформацію у соцмережах. Подібна згуртованість небайдужих обов’язково принесе свої плоди. Тим, хто хоче допомогти фінансово сім’ї Вадимчика, додаємо реквізити.

Приватбанк: Багирич Тетяна 4149 4978 7319 2142.

Вибір читачів за тиждень

Відео