Відвідали День відкритих дверей – знайшли роботу

збараж День відк

Збаразький райцентр зайнятості організував для безробітних День відкритих дверей ТзОВ «Торговий дім «Аванта» (супермаркет «Колібріс»), що у Збаражі. У заході взяв участь директор обласного центру зайнятості Петро Химейчук, який розповів про основні принципи державної політики зайнятості населення.

Про можливості стажування і навчання на конкретних робочих місцях та умови працевлаштування на посади касира торговельного залу, завідувача складу та заступника директора вів мову керівник супермаркету Руслан Демах. Він також ознайомив присутніх із режимом роботи закладу, умовами праці та наявністю соціального пакету.

Підсумком Дня відкритих дверей стало те, що двоє безробітних виявили бажання працювати у супермаркеті й погодились на проходження відповідного стажування.

«Перевага такого заходу – це можливість для безробітних безпосередньо зустрітися з роботодавцем, на власні очі побачити, як організована робота закладу, дізнатися з перших уст про вимоги до працівників, отримати відповіді на всі питання, які цікавлять шукачів роботи», - наголосив директор ОЦЗ Петро Химейчук.
 

Вибір читачів за тиждень

Відео