Тернопільські депутати «кличуть на килим» чергового чиновника мерії (проект документу)

Міська рада

Депутати Тернопільської міської ради знову показують свою впливовість. Представник ВО «Свобода» Роман Торожнюк ініціює проект рішення «Про звіт про роботу начальника відділу технічного нагляду за період листопад 2015р. - серпень 2016р.». Відповідний документ вже поданий депутатом в міську раду.

Як вбачається з проекту рішення, заслухати звіт планують вже на найближчому пленарному засіданні сесії міської ради.міська

Нагадаємо, що депутати вже заслуховували звіт начальника управління містобудування архітектури та кадастру В.Бесаги, за результатом чого висловили рекомендацію звільнити Бесагу з посади. Однак, до думки депутатів не дослухалися, а сесія, скликана для подолання вето міського голови на це рішення, не відбулася.

Додамо, що проект рішення про звіт начальника саме відділу технічного нагляду може бути пов’язаний з проектом рішення "Про скасування рішення виконавчого комітету в частині ремонту вулиці Чумацької", бо основний вид діяльності відділу - нагляд за капітальними ремонтами на будівництвом.

Подаємо проект рішення повністю

Р.В.Торожнюк

Про звіт про роботу начальника відділу технічного нагляду за період листопад 2015р. - серпень 2016р.

З метою всебічної та об'єктивної оцінки якості роботи відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради та його керівника, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада ВИРІШИЛА:

  1. Заслухати на найближчому пленарному засіданні сесії Тернопільської міської ради звіт про роботу начальника відділу технічного нагляду у період листопад 2015р. - серпень 2016р. та дати йому оцінку.
  2. Зобов'язати начальника відділу Тернопільської міської ради підготувати звіт про роботу за період листопад 2015р. - серпень 2016р. та представити його на найближчому пленарному засіданні сесії Тернопільської міської ради.

Вибір читачів за тиждень

Відео